fbpx

Thalgo Group Belux

Al meer dan 35 jaar wordt het merk Thalgo in België en Luxemburg verdeeld door het bedrijf THALGO GROUP BELUX nv met aan het hoofd Anne-Laure Ancion. Deze verdeeld ook het cosmeticamerk Ella Baché en de harsen van Cirepil by Perron Rigot.

 

En als nieuwkomer sinds 2018, Miss W een innovatief, origineel en trendy assortiment make-up.

MissW combineert natuurlijke en biologische samenstellingen met respect voor kwaliteit, de mens en het milieu.

logo-thalgo

Thalgo brengt u de energie van de zee met cosmetica, voedingssupplementen en verzorgingen die lichaam en geest revitaliseren. U straalt een nieuwe schoonheid uit: stralend, dynamisch, vitaal.

logo-ellebache

Meer dan 80 jaar schoonheidsrevolutie “Made in France”. Een baanbrekend icoon in huidverzorging en diagnose. De synergie van geavanceerde technologieën en NUTRIDERMOLOGIE® om de schoonheid diepgaand te ontwikkelen.

logo-cirepil

Meer dan alleen een ontharing, Cirépil is al jaren voorstander voor een ontharingszorgprotocol op basis van 3 stappen. Deze complete schoonheidsbehandeling maakt het mogelijk om een ongeëvenaarde ZACHTHEID, een verzekerd COMFORT en een optimaal RESULTAAT te verkrijgen.

Miss W combineert natuurlijke en biologische samenstellingen met respect voor kwaliteit, de mens en het milieu. Natuurlijke en ecologische producten, samengesteld uit ingrediënten uit de biologische landbouw, respectvoller voor de natuur, de mensen en ook efficiënter.

1ste dermatologisch en gecertificeerd biologisch hygiëne- en verzorgingsmerk voor kinderen van 3 tot 12 jaar.